Cursussen

Haal het diploma Eerste Hulp, volg de cursus!

EHBO-vereniging Rozenburg werkt volgens de richtlijnen van het Oranje Kruis. Eén maal per jaar organiseert de vereniging een cursus. De cursus gaat door als er minimaal 10 deelnemers zijn. Als u deze cursus goed doorloopt ontvangt u het Diploma Eerste Hulp van Het Oranje Kruis. Hiermee bent u in staat op een juiste wijze Eerste Hulp te verlenen. Op uw werk, op straat, maar ook thuis. U leert bijvoorbeeld wat u moet doen als iemand zich in zijn vinger snijdt, zich bij het uitstappen uit de bus verstapt of in de rij bij de kassa in elkaar zakt.

Het Diploma geeft aan dat uw kennis en vaardigheden op het gebied van Eerste Hulp voldoen aan de eisen  van Het Oranje Kruis.

Examen

Het examen Eerste Hulp staat open voor aankomende eerstehulpverleners vanaf 16 jaar. Voor 12 – 16 jarigen is het mogelijk om met toestemming van de ouders/voogd deel te nemen aan het examen en na schriftelijke instemming van de bestuurder van Het Oranje Kruis.

Het onafhankelijke examen wordt afgenomen door een examenteam van Het Oranje Kruis. Over het examen kunt u meer lezen op de website van het Oranje Kruis.

Kosten

Deelname aan de EHBO opleiding kost € 295,- per persoon (prijspeil seizoen 2018-2019).

Inschrijven?